Bağırsak Bakterileri ve Obeziteye Karşı Soğuk

Araştırmacılar, soğuk farelerde bağırsak bakterileri bileşimini değiştirir olduğunu bulduk. Sonuç hayvanlar ince Bunun üzerine. Bir de bakteri nakli olabilir.

Vücut soğuğa maruz kaldığı zaman, daha fazla yağ yakar – ve azalır. Sorumlu bağırsak bakterileri, daha doğrusu onun kompozisyon, İsviçre’den bilim adamları fare deneyinde bulduk. Değiştirilmiş bakteriler Topluluk diğer farelere girişimlerinde transfer edilebilir.

Belki, araştırmacılar dergi “Cell” yazmak, bu bulgular kilolu için yeni tedaviler geliştirmede yardımcı olur. “Biz daha sonuçların terapötik potansiyelini araştırmak ve bu bakterilerin bazı obezite ve ilişkili metabolik bozuklukların önlenmesi için bir yaklaşım temsil olmadığını düşünün için heyecan duyuyoruz,” Cenevre Üniversitesi araştırma lideri Mirko Trajkovski diyor.

Soğuk bakteriyel topluluklar

Traykovski ve ekibi altı santigrat derece serin bir sıcaklıkta fareler düzenlenen ve daha sonra fiziksel değişiklikler inceler almıştı. Onlar soğuk, diğer türleri olduğunda bağırsakta bakteriyel topluluk, oda sıcaklığında her zamanki gibi hakim olduğu, ilk bulundu. Bazı türler örnek için, tamamen soğuk kayboldu Akkermansia muciniphila.

Sonra, bir germ-free ortamda büyüdü ve bu nedenle kendi bağırsak Mikrobiyota vardı olmuştu farelerde “soğuk” bakteriyel topluluk nakledilen. Bu, daha sonra, soğuk-dirençli Örneğin, insülin kan glukoz alımını neden olan bir hormon kendi karşı artan bir duyarlılık.

Buna ek olarak, hayvanlar bej yağ beyaz yağ dokusu depolama bölümlerini dönüştürülmüştür. Bu ısı üretmek için, kalori yakar. “Bu bağırsak bakterileri doğrudan değişen çevre koşullarına uyum olarak düzenleyen göstermektedir, enerji dengesi,” Traykovski dedi.

Daha başka deneyler, bakteri, hatta soğuk hava daha uzun süre ince bağırsağın şeklini değiştirmek gösterdi. O uzun oldu ve uzun bir mikrovillusları var – bağırsak duvarlarından çıkıntı küçük villus. Böylece, büyütülmüş, besinlerin artan emilimini izin ince bağırsak, aktif yüzey.

Fareler artık bazen çıkarmak nedeni budur. Bu değişiklikler, bağırsak bakterileri transplantasyonu ile iletilebilir. Ancak, araştırmacılar sadece bakterinin yokluğunda değiştirir bulundu Akkermansia muciniphila.

Bakterilerle Kilolu kavga?

Sonraki şimdi tam gözlenen değişiklikler ve muhtemelen ister bakteriyel topluluk etkileyerek sorumlu oldukları bakterilerin incelenmesi gerekmektedir kilolu let araştırmacılar yazma engeller.

Bağırsakların bakteriyel topluluk doğrudan sağlığını etkilediği gerçeği, pek çok çalışmalarda araştırılmıştır. Bu bakterilerin bazı türleri obezite veya kronik enflamatuar bağırsak hastalığının başlangıcı ile teşvik olmasıdır sahip Araştırmacılar, diyabet ya da allerji ile ilgili.

Son zamanlarda bilim adamları, hücre ve hayvan deneylerinde göstermiştir ki tokluk hissi görünüşe göre de kararlara bağırsak bakterileri. Onlar dergi “Hücre Metabolizması” kendi çalışma sundu.

Yazar: Epilasyon Salonu
Epilasyon Salonu'nda Güzellik Uzmanı Estetisyen

Yorum Yazın

E-Mail Adresiniz Yayımlanmayacak.


*

Enter Captcha Here : *

Reload Image