Ers Güzellik Merkezi Diyarbakır

Lazer ışığı ilk olarak 1964 yılında icat edilmiştir. Daha sonra 1983 yılında Harvard’da çalışan Dr. Rox Anderson tarafından selective phototermolyse kuramı öne sürülmüştür. Sonraki yıllarda bu kuram üzerine lazer uygulamaları çok genişlemiş ve kullanım alanı yayılmıştır. Bu kurama göre lazer ışığı hedeflenen noktaya giderek yoğunlaşır, ama çevresindeki dokuya zara vermez.

Lazer epilasyon bayanlarda ve erkeklerde yüz ve vücuttaki istenmeyen tüy ve batıkları kalıcı bir şekilde yok edebilen tıbbi bir tedavi şeklidir. Lazer cihazları son 20 yıldır tıpta, göz ve kalp ameliyatları, böbrek taşları gibi birçok alanda tedavi amaçlı olarak kullanılmaktadır. Günümüzde milyonlarca insan yüzlerindeki ve vücudunun çeşitli bölgelerindeki tüylerden şikayet etmektedir. Özellikle 18- 25 yaş grubundaki kadınların yaklaşık % 15’inde yoğun tüylenme görülür. Bunun yanında vücudundaki tüylerden şikayet eden erkeklerin sayısı da her geçen gün artmaktadır. Bugüne kadar istenmeyen tüylerden kurtulmak için uygulanan ağda, tıraşlama, çekme, tüy dökücü krem gibi yöntemler kişiye sadece geçici bir rahatlık verip, kesin çözüm olamamışlardır. Halk arasında iğneli epilasyon olarak bilinen elektroliz yöntemi ise zaman alan, zor, zahmetli, pratik olmayan, uygun ortamlarda yapılmadığı taktirde enfeksiyon ve iz bırakma gibi yan etkileri olan bir yöntemdir. Epilasyonda da eski yöntemler artık yerini daha konforlu, uygulaması daha kolay, sonucu açısından başka hiçbir yöntemle kıyaslanamayacak kadar güçlü olan lazer epilasyona bırakmıştır.
Zaman lazer epilasyon zamanıdır.

iletişim bilgileri bulunmamaktadır.

Yazar: Epilasyon Salonu
Epilasyon Salonu'nda Güzellik Uzmanı Estetisyen

3 Yorum Yazıldı "Ers Güzellik Merkezi Diyarbakır" Başlıklı Yazıya

  1. 13 yaş epilasyon olurmu

  2. Merhabalar ben sizin eski müsterilerınızdenim cok memnun kalmıştım sizden ama bırakmak zorunda kalmıştım.. size bir sorum olacaktı WhatsApptan iletişim kurabiliriz miyiz

Yorum Yazın

E-Mail Adresiniz Yayımlanmayacak.


*

Enter Captcha Here : *

Reload Image